Επιτυχημένη επέμβαση για Μάνταλο! (pic)

Επιτυχημένη επέμβαση για Μάνταλο! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Επιτυχημένη επέμβαση για Μάνταλο! (pic)

bet365

Εξιτήριο την Παρασκευή για τον Πέτρο Μάνταλο η επέμβαση του οποίου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ήταν απόλυτα επιτυχημένη...

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επέμβασης του Πέτρου Μάνταλου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον χειρούργο-ωτορινολαρυγγολόγο κ. Μιλιτιάδη Σιντόρη και πλέον αναμένεται έως την Παρασκευή να πάρει εξιτήριο ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ. Η επέμβαση αφορούσε ανάταξη του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ με δελτίο Τύπου στο οποίο τονιζόταν χαρακτηριστικά:

«Ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος από τον χειρούργο-ωτορινολαρυγγολόγο, κ. Μιλτιάδη Σιντόρη. Ο αρχηγός της ομάδας μας που τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο την Παρασκευή».

Προφανώς και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μάνταλος θα χάσει το ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή και ότι είναι ανοιχτό το θέμα συμμετοχής του, τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και στις υποχρεώσεις της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media ανέβασε φωτογραφία του Μάνταλου με την ευχή «σιδερένιος αρχηγέ» και στη δημοσίευσή της να αναφέρει: «Με τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα