Σεβίλλη-Μπέτις 1-0

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σεβίλλη-Μπέτις 1-0

bet365

Η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας χάρη στο γκολ του Μερκάδο στο 51'. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας του Πογέτ λίγο αργότερα.

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Μπέτις στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Primera Division.

Εκεί, οι παίκτες του Σαμπάολι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ του Γκαμπριέλ Μερκάδο στο 51' αλλά έχουν δίκιο να φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για το ακυρωθέν γκολ του Αλεγκρία στο 53'.

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ξεκίνησε με το πρώτο ημίχρονο να έχει αρκετές μονομαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα και ελάχιστες φάσεις, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Σκορ όμως δεν υπήρξε στο πρώτο 45λεπτο κάτι που συνέβη στο δεύτερο μέρος.

Ο Σαμίρ Νασρί εκτέλεσε το φάουλ κι ο Γκαμπριέλ Μερκάδο με γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Λίγο αργότερα ο Αλεγκρία έστειλε την μπάλα με κοντινή προβολή στα αντίπαλα δίχτυα αλλά ο Χαβιέρ Εστράδα έκρινε λανθασμένα ότι ήταν σε αντικανονική θέση.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Μπέτις προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, μένοντας χωρίς γκολ κόντρα στη Σεβίλλη σε 5ο σερί εκτός έδρας ματς απέναντι στη Σεβίλλη, η οποία διατήρησε την παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στην συντοπίτισσα της.

Πλέον η Σεβίλλη έχει 11 βαθμούς και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, περιμένοντας αύριο να δει τι θα γίνει στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Μπέτις έμεινε στους πέντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Μαριάνο, Παρέχα, Μερκάδο, Σέρχιο Εσκουδέρο, Εν'Ζονζί, Φράνκο Βάσκες, Ιμπόρα (69' Πάμπλο Σαράμπια), Βιτόλο, Νασρί, Βιέτο (88' Κάρλος Φερνάντεθ).

Μπέτις: Αδάν, Πιτσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Πεσέλα, Ντουρμίσι (70' Μουσόντα), Μπράσανατς (61' Ντάνι Θεμπάγιος), Πέτρος, Φελίπε Γκουτιέρες, Χοακίν (82' Ντονκ), Ρουμπέν Κάστρο, Άλεξ Αλεγρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα