Ο Ίβιτς, οι ευκαιρίες και η τριάδα που δεν βγαίνει

Ο Ίβιτς, οι ευκαιρίες και η τριάδα που δεν βγαίνει

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ίβιτς, οι ευκαιρίες και η τριάδα που δεν βγαίνει

bet365

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει γύρω από το φετινό «γεμάτο» ρόστερ του ΠΑΟΚ, τις πολλές επιλογές και τον τρόπο διαχείρισής του. Το Gazzetta έψαξε και βρήκε τι ακριβώς συμβαίνει και σας το παρουσιάζει αναλυτικά…

Η χρησιμοποίηση του Ευθύμη Κουλούρη στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, η πολύ εύκολη απόφαση να μείνει εκτός ο Τσίμιροτ για να προφυλαχθεί, φανέρωσε για άλλη μια φορά την πληθώρα των επιλογών, που έχει στα χέρια του ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο «Δικέφαλος» έκλεισε ένα σερί επτά επίσημων αγώνων, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, με 21 από τους 32 (στην πράξη είναι 29 λόγω των τριών «κομμένων»), ποδοσφαιριστές του ρόστερ να έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πάμε να δούμε πως και σε ποιους έχει μοιράσει το χρόνο ο Βλάνταν Ίβιτς. Έχουμε και λέμε:

Αυτοί που δεν έχουν πάρει ούτε λεπτό ανάσα, δεν έχουν χάσει ούτε ένα αγωνιστικό δευτερόλεπτο, από τα επτά επίσημα παιχνίδια του «Δικεφάλου», είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Λέο Μάτος και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Οι τρεις τους έχουν το απόλυτο των 7/7 συμμετοχές, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετρώντας από 630’συμμετοχής.

Ο τέταρτος, που δεν έχει απουσιάσει από κανένα επίσημο ματς, είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, που έχει χάσει κάποια λεπτά (590’), ενώ στα επτά παιχνίδια έχει πάρει χρόνο και ο Τζάλμα Κάμπος, με 589 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Ο Χουάν Ανχελ Κρέσπο και ο Εβγκέν Σάχοφ, επίσης, μετρούν επτά στις επτά παρουσίες, με 513’ και 450’αντίστοιχα, ενώ περισσότερα λεπτά συμμετοχής έχει ο Γκόικο Τσίμιροτ (533’), αλλά με ένα λιγότερο παιχνίδι, λόγω της απουσίας του στον αγώνα της Τρίπολης.

Επίσης από τις 9 μεταγραφές του καλοκαιριού, οι οκτώ έχουν παίξει σε επίσημο ματς και μόνον ο Ζέλικο Μπρκιτς δεν έχει αγωνιστεί, με δεδομένη την καλή πορεία του Παναγιώτη Γλύκου και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του.

Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή 32 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, από το οποίο έχουν «κοπεί» και δεν υπολογίζονται τρεις ποδοσφαιριστές (Τζιόλης, Σκόνδρας, Χατζηισαΐας), ενώ ο τέταρτος τερματοφύλακας (Μάριος Σιαμπάνης) παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Κ20, όπως συμβαίνει στο ξεκίνημα της σεζόν και με τον Τάσο Δημητριάδη.

Ο Ίβιτς έχει να διαχειριστεί, ουσιαστικά, 28-29 ποδοσφαιριστές και στους 21 έχει δώσει χρόνο συμμετοχής. Αυτοί που περιμένουν στην αναμονή είναι οι δύο τερματοφύλακες (Μπρκιτς, Βελλίδης), οι τρεις αμυντικοί (Μαλεζάς, Πούγγουρας, Γιαννούλης) και η τριάδα των Κοροβέση, Δημητριάδη, Δεληγιαννίδη, που λογικά θα αργήσει να παίξει σε επίσημο ματς πριν έρθουν τα πρώτα παιχνίδια στο θεσμό του κυπέλλου.

Στη «μάχη» δε, Ελλήνων-ξένων, οι πρώτοι έχουν φθάσει τους 8 (9 μαζί με τον Τζιόλη) και οι δεύτεροι τους 12, που έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα.

Αναλυτικά, η λίστα με τους παίκτες, τα παιχνίδια και το χρόνο συμμετοχής τους έως τώρα στους επτά αγώνες του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

Γλύκος

7

630

Λέο Μάτος

7

630

Τζαβέλλας

7

630

Ροντρίγκες

7

590

Κάμπος

7

589

Τσίμιροτ

6

533

Κρέσπο

7

513

Σάχοβ

7

450

Λέοβατς

5

425

Αθανασιάδης

5

416

Κάνιας

5

405

Βαρέλα

4

284

Μπίσεσβαρ

5

216

Χαρίσης

3

198

Περέιρα

4

123

Κουλούρης

3

92

Κίτσιου

2

70

Πέλκας

2

64

Μυστακίδης

3

40

Τζιόλης

1

21

Τιάμ

1

11

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα