Καμία ανησυχία για Κυριακίδη

Φώτης Καρακούσης
Καμία ανησυχία για Κυριακίδη

bet365

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δεν προπονήθηκε σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πέρσι ήταν στα περισσότερα παιχνίδια ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού, ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα εντυπωσιακά, καθώς ειδικά στο Περιστέρι με τις αποκρούσεις του συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσουν τα... καναρίνια τον Ατρόμητο. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Κυριακίδη, για τον οποίο υπήρξε μια σχετική αγωνία ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, επειδή σήμερα τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο ευτυχώς για τον παίκτη δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη. Στον αντίποδα σίγουρα εκτός θα είναι οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος που σήμερα έκαναν θεραπεία.

Στα της προπόνησης το βάρος έπεσε σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με τον Ματζουράκη να προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο να έχει αυτή την μπάλα την περισσότερη ώρα στην κατοχή της και όχι να παίξει με αντεπιθέσεις. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο σε πολλά εντός έδρα ματς η λογική των... καναρινιών είναι να παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα