Την Παρασκευή τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό (vid)

Την Παρασκευή τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό (vid)

Πρώτο εντός έδρας ματς είναι για φέτος αυτό με τον Παναθηναϊκό για τον Παναιτωλικό και τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία την Παρασκευή. Τελευταία βδομάδα και για τα διαρκείας.

Την Παρασκευή τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό (vid)

Μετά την μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, στον Παναιτωλικό κοιτάζουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι και ο πρώτος φετινός εντός έδρας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο και τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία την Παρασκευή. Παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας με τα... καναρίνια να θέλουν την τελευταία τους βδομάδα διάθεσης να κάνουν ρεκόρ.

Ως τώρα έχουν διατεθεί 1.600 κάρτες και με δεδομένο πως μετά την εμφάνιση και την πρώτη νίκη στο Λεκανοπέδιο ο ενθουσιασμός έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεπεραστούν οι 1720 κάρτες που είναι το έως τώρα ρεκόρ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια αλλά και τις κάρτες διαρκείας με το βίντεο των Λεντέσμα-Κυριακίδη για το ματς με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο έχουν ως εξής: «Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα της στο Αγρίνιο για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στις 8.30 το βράδυ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια σημαντική αναμέτρηση.

Στον αγώνα αυτό και σε κάθε αγώνα που θα ακολουθήσει, ο Παναιτωλικός θέλει όλους τους φίλους δίπλα του! Να ενθαρρύνουν, να συμπαρασταθούν, να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, να ευχαριστηθούν απ’ το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

Περισσότεροι από 1.600 φίλαθλοι εξασφάλισαν θέση στην κερκίδα για όλη τη σεζόν, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Με τη ζήτηση που παρατηρείται, αναμένεται ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει τα 1.720 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν πέρσι. Είναι ΣΤΟΧΟΣ που πρέπει να υλοποιηθεί!

Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ κυκλοφορίας τους. Υπάρχουν θέσεις σε όλο το γήπεδο και οι τιμές στις οποίες μπορεί να ανταποκριθεί ο καθένας. Το πιο φθηνό εισιτήριο της κατηγορίας, από 75 ευρώ, δηλαδή με κόστος 5 ευρώ ανά αγώνα!!!

Εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα (8.30).

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι:

Θύρα 1 και Θύρα 2 25 ευρώ

Θύρα 3 και Θύρα 5 12 ευρώ

Θύρα 4 15 ευρώ

Θύρα 7 8 ευρώ

Για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 και μετά (όπως αποδεικνύεται από τον ΑΜΚΑ τους) και γυναίκες, ισχύει έκπτωση 30% και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα 1 και Θύρα 2 15 ευρώ

Θύρα 3 και Θύρα 5 8 ευρώ

Θύρα 4 10 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η προσκόμιση της ταυτότητα του φιλάθλου στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το εισιτήριο, το οποίο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικό και ονομαστικό. Κατά την είσοδο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ταυτοποιείται το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο με τον κάτοχό του».

Κυριακίδης και Λεντέσμα μας καλούν στο γήπεδο

Best of internet