Η θέση του Ολυμπιακού για Μαζουάκου

Η θέση του Ολυμπιακού για Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Η θέση του Ολυμπιακού για Μαζουάκου

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση για τα γραφόμενα σε σχέση με τον Αρτούρ Μαζουάκου.
Μεταξύ άλλων σε post του στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρει:
Η West Ham ψάχνει τι έγινε με τους ατζέντηδες που συνεργάστηκε, όχι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το θέμα! Βάλτε τώρα τον Ματ Σκοτ (με τον κλώνο σας Insideworldfootball) να γράψει καμμιά αρλούμπα και να την αναπαράγετε μετά με το στύλ: "Σάλος στην Αγγλία", όπως ξέρετε και αφήστε τη West Ham... Ήρθε λέει ο άνθρωπος της West Ham και λείπαμε. Δεν έπρεπε να παίξουμε στη Βέρνη για να περιμένουμε τον άνθρωπο της West Ham.
Ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει μνεία και για Αλαφούζο και τα retweets του για θέματα που έχουν να κάνουν με Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι γενικά θεωρούν πως δεν σχετίζονται καθόλου με ότι έχει γραφτεί αλλά και γενικά το όποιο ζήτημα της Γουέστ Χαμ και ενώ ουδέποτε αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν τους Άγγλους στο οτιδήποτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα