Έμαθαν λίγο πριν τη σέντρα για... πρόβλημα στην καρδιά του Φαν Άνολτ

Κώστας Ζάλιαρης
Έμαθαν λίγο πριν τη σέντρα για... πρόβλημα στην καρδιά του Φαν Άνολτ

bet365

Μόλις 15 λεπτά πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Τότεναμ, ο Ντέιβιντ Μόγιες ενημερώθηκε για πρόβλημα στην καρδιά του Φαν Άνολτ κι γι' αυτό τον άφησε εκτός, στην ήττα (1-0) της Σάντερλαντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Ολλανδός αμυντικός έκανε ζέσταμα κι ετοιμαζόταν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «μαυρόγατων» στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, όλα άλλαξαν όταν είδε τον Ντενάγιερ ν' αρχίζει προθέρμανση με τους βασικούς και να του φωνάζει πως εκείνος τελικά δεν θα έπαιζε...

Η απόφαση αυτή αρχικά προξένησε απορίες και φυσικά το μυαλό όλων πήγε σε πιθανό τραυματισμό του Φαν Άνολτ, ωστόσο, το πρόβλημα ήταν άλλο και ο παίκτης έπρεπε να προστατευθεί.

Όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μόγιες, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Τότεναμ, υπήρξε ενημέρωση από την FA για εξετάσεις που έδειξαν πρόβλημα στην καρδιά του Ολλανδού άσου και δεν έπρεπε να παρθεί κανένα ρίσκο με τη συμμετοχή του.

Ο Σκωτσέζος προπονητής της Σάντερλαντ δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή για να τον κρατήσει στον πάγκο, αν και αυτό το οποίο θέλησε να τονίσει ήταν η αργοπορημένη ενημέρωση από την Ομοσπονδία σε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή και να μην την προλάβαιναν...

Ο ποδοσφαιριστής έκανε νέες εξετάσεις και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης για το Λιγκ Καπ, απέναντι στην ΚΠΡ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα