Στην Μπαρτσελόνα... καλοβλέπουν την επιστροφή του Μπεγερίν

Στην Μπαρτσελόνα... καλοβλέπουν την επιστροφή του Μπεγερίν

Όπως τόσοι και τόσοι παίκτες έτσι κι ο Έκτορ Μπεγερίν δεν απoκλείεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Στην Μπαρτσελόνα... καλοβλέπουν την επιστροφή του Μπεγερίν

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά η παρουσία του Ντάνι Άλβες δεν μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να του εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό ήταν διατεθειμένη να το κάνει η Άρσεναλ.

Ετσι ο Έκτoρ Μπεγερίν υπέγραψε με το σύλλογο του Λονδίνου με το συμβόλαιό του εκπνέει το 2019. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της Μπάρτσα  δεν αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Καταλωνία.

Ο Ζόρντι Μέστρε είπε συγκεκριμένα:

«Ήδη τον βλέπουμε ως έναν cule (οπαδό της Μπαρτσελόνα). Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Ο Βενγκέρ τον έπεισε να μετακομίσει εκεί. Δεν μπορούσαμε να του υποσχεθούμε ότι σε δύο χρόνια θα μπορούσε να παίξει στην θέση του Ντάνι Άλβες» και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Ντένις Σουάρεθ και Σεσκ Φάμπρεγκας που έφυγαν αλλά επέστρεψαν στο «Καμπ Νόου», φέρνοντας τους ως παράδειγμα για τον δεξιό μπακ των «κανονιέρηδων».

Μένει να δούμε λοιπόν αν το 2019 που θα είναι ελεύθερος ο Μπεγερίν επιστρέψει κι αυτός στην ομάδα που απέκτησε ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Best of internet