«Οι προσφυγές μας είναι η διασφάλιση της ήττας σας»!

Gazzetta team
«Οι προσφυγές μας είναι η διασφάλιση της ήττας σας»!

bet365

Στο θέμα των προσφυγών για το οποίο τον κατηγορεί η πλευρά της αντιπολίτευσης, απάντησε με αιχμές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς το παιδί (όχι του σωλήνα) του Γκράν Κάσα!

Με αφορμή την γραπτή δήλωση του ανωτέρω προσώπου και επειδή αναφέρθηκε στην ΕΠΣ Σάμου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο, έπεσε η μάσκα της συναίνεσης, της ενότητας, της ανεξαρτησίας κ διαφόρων άλλων φαιδρών επιχειρημάτων. Έφυγαν όλα, Σαν μακιγιάζ χειρίστης ποιότητας, με την πρώτη ψιχάλα. Αναμενόμενο.

Ενεργώντας προδήλως ,υπό τις οδηγίες κ εντολές του γνωστού <<βαθέως κράτους>> του <<πάρκου >> και όντας σε σε φανερή κατάσταση πανικού κ σύγχυσης, μας έδειξε την πανθομολογούμενη γύμνια του. Προφανώς κ δεν κατάλαβε τίποτα απ την διαδρομή κ το <<ένδοξο >>τέλος του επίσημου μέντορα του, που κ ο ίδιος ακόμα είχε προβλέψει την αναλωσιμότητα και το τέλος του, πριν λίγους μήνες....( verba volant,scripta manent....).

Δεν τον είδαμε να δείχνει αν όχι τόση, την ελάχιστη έστω ευαισθησία, στις τόσες αποδεδειγμένες καταστατικές παραβάσεις των συνοδοιπόρων του, που τόσο μεγάλο οικονομικό κόστος είχαν για την Ομοσπονδία. Δεν τον είδαμε, δεν τον ακούσαμε να ψιθυρίσει έστω κάτι, για όλα όσα συνέβαιναν (και συνεχίζουν να συμβαίνουν), στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λογικό και αναμενόμενο, αφού ήταν , είναι και θα είναι πλήρως ταυτισμένος με αυτά τα πρόσωπα και τις πρακτικές τους. Άλλωστε, είναι γνωστός ο ρόλος κάποιων στην δημιουργία του πυροτεχνήματος της υποψηφιότητας του. Γνωστά πανελλαδικώς τα πως και τα γιατί....

Οι δε Ενώσεις, στις οποίες αναφέρεται, λειτουργούν , υπό το κράτος της νομιμότητας κ των καταστατικών διαδικασιών. Και το διαβεβαιώνω κι ας κρατήσει κι αυτός και όλοι το εξής: Οι Ενώσεις στις οποίες αναφέρθηκε, είναι κάποιες λίγες, ελάχιστες μπροστά στον αριθμό των Ενώσεων που θα του χαρίσουν την μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής του!

Το ξέρει ο φίλος μου. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Όσο και να τον παραμυθιάζει το επιτελείο του ( είναι το ίδιο που είχε κάνει τις γνωστές προβλέψεις για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του Ιούνη) και οι διάφοροι αυλοκόλακες, ο Δημητράκης την <<ψιλιάζεται>> την εξέλιξη, καθ ότι παλαιός στην πιάτσα!!!

Να τον πληροφορήσουμε δε, ότι σκοπός των προσφυγών μας, είναι η πλήρης διασφάλιση της ήττας τους. Θέλουμε να διασφαλιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο, το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας και να μην μπορεί να προσβληθεί από κανέναν και για τίποτα. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας…

Να προσθέσω, ότι ασκόπως κινδυνολογεί ακολουθώντας πιστά τα βήματα και τις τακτικές των μεντόρων του. Καμία Εθνική και καμία άλλη ομάδα μας, δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό. Ειδικότερα η Εθνική μας, ότι έπαθε, το έπαθε απ’ τους μέντορες του υποψηφίου.

Νίκος Βακάλης

Υ/Γ. Εμείς οι κατ’ αυτόν επίδοξοι καταστροφείς του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αυτοί που το οδηγούμε στον γκρεμό, με πολύ αγάπη θα αφιερώσουμε σ αυτόν κ στους λοιπούς << εραστές>> του ποδοσφαίρου της παρέας του, μόνο δύο γραπτές σειρές, ως δείγμα αναγνώρισης του δικαίου των συλλογισμών τους και <<δεχόμενοι >>τα όσα μας καταμαρτυρούν.

1. 14/10/2010 Αναγέννηση Αρτας- Πιερικός : 2-3.
2. 20/12/2012 Πιερικός - Λεβαδειακός : 0-5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα