Μάτος: «Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο»

Gazzetta team
Μάτος: «Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο»

bet365

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μάτος στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει περιθώρια βελτίωσης.

Αρχικά είπε ο άσος του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για εμάς που πήραμε τη νίκη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το καλό ξεκίνημα στον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ για τη νίκη στην Τρίπολη».

Για το γεγονός πως μετά το 2-0 η ομάδα έριξε τον ρυθμό της: «Είναι κάτι που πάθαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Πρέπει να το κοιτάξουμε μέσα στις επόμενες μέρες εν όψει των επόμενων αγώνων, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να το πληρώσουμε».

Για το αν η ομάδα έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης: «Φυσικά. Πάντα υπάρχουν τρόποι να βελτιωθείς και στην περίπτωσή μας, αυτό θα έρθει μέσα από ομαδική και συνεχή δουλειά στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα