Κουλούρης: «Σημαντικό ματς για την ψυχολογία μου»

Κουλούρης: «Σημαντικό ματς για την ψυχολογία μου»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Σημαντικό ματς για την ψυχολογία μου»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του, τόνισε πως είναι σημαντικό παιχνίδι για την ψυχολογία του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το δεύτερο γκολ του:
«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ. Δεν έχει σημασία πως θα μπει η μπάλα στα δίχτυα, αλλά ότι βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Κακά τα ψέματα, ήταν ωραίο γκολ και το χάρηκα πολύ. Στις προπονήσεις, προσπαθώ να βγάλω ότι καλύτερο μπορώ και να κάνω τις κινήσεις που θέλω. Ότι κάνεις στις προπονήσεις, βγαίνει στον αγώνα».

Για τα συναισθήματά του τώρα μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:
«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό ματς για μένα και την ψυχολογία μου. Με βοήθησε πολύ η Κύπρος. Όταν ένας μικρός ποδοσφαιριστής δεν έχει τα απαιτούμενα ματς σε μια μεγάλη ομάδα είναι πολύ σημαντικό να τα πάρει σε μια άλλη, αξιόλογη ομάδα. Αισθανόμουν πολύ καλά και στην προετοιμασία, περνούσα κομμάτια στο παιχνίδι μου και όταν μου ερχόταν η ευκαιρία ήθελα να την αξιοποιήσω».

Για το θέμα του επιθετικού και τη δική του παρουσία:
«Για αυτό έμεινα στην ομάδα. Και η διοίκηση και ο προπονητής με κράτησαν. Όποιος παίκτης είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι αξιόλογος. Το ρόστερ φέτος είναι γεμάτο και έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Βέβαια βάζω υποψηφιότητα για τα επόμενα ματς, να είμαι στη 18άδα, πρώτα ο Θεός. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους μικρούς να είμαστε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε».

Για τη βοήθεια από Ροντρίγκες-Κάμπος:
«Μου δίνουν ώθηση. Όλα τα σέντερ φορ θέλουν τέτοιους παίκτες που να τους δίνουν τη μπάλα και εγώ να τους σπάω τη μπάλα γιατί είναι πολύ γρήγοροι. Δε με αγχώνει καθόλου, με βοηθάει»

Για το στόχο της ομάδας:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν υψηλούς στόχους. Νομίζω θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να είμαστε καλύτεροι σε κάθε Σαββατοκύριακο, όπως και στα παιχνίδια της Ευρώπης. Για αυτό στάθηκα στο γεμάτο ρόστερ που έχουμε. Στις μεγάλες ομάδες χρειάζονται όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Για το γεγονός ότι μπορούσε και σήμερα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει πιο εύκολα:
«Πιστεύω ότι κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα είχαμε καθαρίσει. Το συζητάμε και εμείς μέσα στην ομάδα. Σιγά-σιγά θα βρούμε αυτό που θέλουμε. Σημασία έχει ότι έχουμε πάρει δύο νίκες και σήμερα, το πήραμε σε μία δύσκολη έδρα για εμάς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο».

Για το αν έχει δοκιμαστεί μαζί με τον Κλάους:
«Έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα στην ομάδα. Είναι στη σκέψη του προπονητή όλα. Εμείς έχουμε πιστεύω μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε καλά μεταξύ μας. Ο Κλάους με βοηθάει ως παίκτη και κάθε ορά που αγωνίζομαι μαζί του, προσπαθώ να πάρω πράγματα. Πολλές ομάδες κλείνονται πίσω και σε τέτοια σημεία, είναι στη σκέψη του προπονητή, το πως θα το δει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα