«Μπήκε» ο Μάντζιος και... πρώτη για Ομπιόρα

Δημήτρης Τομαράς
«Μπήκε» ο Μάντζιος και... πρώτη για Ομπιόρα

bet365

Ο Μάντζιος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Πρώτη προπόνηση με ατομικό για Ομπιόρα. Ματς... κρίσης με Κέρκυρα για Ντόστανιτς.

Ο έμπειρος φορ είχε διάταση στον προσαγωγό του αλλά πλέον είναι διαθέσιμος. Ο Βαγγέλης Μάντζιος προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και έτσι θα μπορεί να δώσει το παρών στο επικείμενο ματς του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα.

Ο Ομπιόρα από την άλλη έκανε πρώτη φορά προπόνηση. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για τον Ράτκο Ντόστανιτς πάντως κομβικό παιχνίδι είναι το Λεβαδειακός - Κέρκυρα. Εάν στο προσεχές παιχνίδι δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς η ομάδα τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα