Ολυμπιακός: «Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες»!

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Ολυμπιακός: «Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες»!

Ολυμπιακός: «Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε επίσημα στους ισχυρισμούς της ομάδας του Παναθηναϊκού και με σκληρές εκφράσεις για τον Γιάννη Αλαφούζο!

Η απάντηση του Ολυμπιακού ως επίσημη θέση της ομάδας:

Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες. Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του.

Ωστόσο μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύει τους προσωπικούς του λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοχείων καλό είναι να μη μιλάει για νομιμότητα.

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί - μεταξύ άλλων - και στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων φοροδιαφυγής, για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με 'δανεικό' και 'χαλκευμένο' πόθεν έσχες που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκειά τους με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας - η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή - έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο.

Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και τις ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος.

Best of internet