Καλύτερο ξεκίνημα ever δίχως τον περσινό του MVP!

Δημήτρης Τομαράς
Καλύτερο ξεκίνημα ever δίχως τον περσινό του MVP!

bet365

Τι εάν του έφυγε ο περσινός του MVP, Ουσμάν Κουλιμπαλί; Ο Πλατανιάς έχει κάνει το κορυφαίο ξεκίνημά του από όλα τα χρόνια που παίζει στη Super League!
Το καλύτερο ξεκίνημα στα πέντε χρόνια της παρουσίας της στην Super League, κάνει η ομάδα του Πλατανιά. Μετά την Κέρκυρα, νίκησε και τον Λεβαδειακό με 3-2, έχει το απόλυτο των νικών στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος και με τους 6 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Χανιώτες δεν έχουν πετύχει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο.
Και όλα αυτά ενώ δεν έχουν στις τάξεις τους τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Τον καλύτερο περσινό τους ποδοσφαιριστή. Η συνέχεια βέβαια για τους Κρητικούς έχει ιδιαίτερα δύσκολο ματς.
Αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Εάν ο Πλατανιάς καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς και εκεί το ξεκίνημά του θα είναι το πλέον ιδανικό στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα