Ετσι ξεκινάει ο ΠΑΟΚ: Εξω ο Κλάους!

Gazzetta team
Ετσι ξεκινάει ο ΠΑΟΚ: Εξω ο Κλάους!

bet365

Εκπλήξεις υπάρχουν από τον Βλάνταν Ίβιτς στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκτός του Αθανασιάδη, δεν ξεκινάει κι ο Τσίμιροτ.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια ενός μίνι rotation, αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αφήνοντας εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Στέφανο Αθανασιάδη, για πρώτη φορά φέτος, με τον νεαρό Ευθύμη Κουλούρη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου.

Στα χαφ ο Γκόικο Τσίμιροτ, επίσης για πρώτη φορά, έμεινε εκτός και στη θέση του ξεκινάει ο Εβγκέν Σάχοφ, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο Χουάν Ανχέλ Κρέσπο ξεπέρασε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα και είναι στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, ως αριστερός μπακ στη θέση του τιμωρημένου Λέοβατς, ενώ σε ρόλο «δεκαριού» ξεκινάει ο Ντιέγκο Μπίεσεσβαρ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Κουλούρης, Ροντρίγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα