«Δεν... βλέπω ονόματα και συμβόλαια»!

«Δεν... βλέπω ονόματα και συμβόλαια»!

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν... βλέπω ονόματα και συμβόλαια»!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ με αφορμή (και) το θέμα του Χρήστου Αραβίδη τονίζοντας πως «με μένα θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι»...

Ικανοποίηση για τη νίκη που δεν ήρθε εύκολα όπως έκρινε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και υπενθύμιση όσων είχε ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας της Πολωνίας σχετικά με την αξιοκρατική (από πλευράς του) επιλογή της 11άδας που θα βασίζεται πάντα στην καλή αγωνιστική κατάσταση του εκάστοτε παίκτη! Λόγια που ειπώθηκαν προφανώς με αφορμή όσα έγιναν με τον Χρήστο Αραβίδη.

«Θέλω να θυμάστε και να ξέρετε καλά ότι εγώ πάντα θα επιλέγω την ενδεκάδα με δεδομένο πως για μένα θα παίζει πάντα ο καλύτερος όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας και από τα ματς. Δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια, τα χρήματα που κερδίζει ο καθένας, το όνομά του. Με μένα θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και να το έχετε πάντα στο μυαλό σας», είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργιανός προπονητής για να συνεχίσει αναφερόμενος στη δεύτερη νίκη της ομάδας σε ισάριθμες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

«Είναι σημαντικό και πολύ καλό ότι πήραμε νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολη βέβαια γιατί εμείς δεν την κάναμε εύκολη αφού είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίς το ματς και να φτάσουμε σε μεγάλο σκορ αλλά δεν το κάναμε», ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα