Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου στην εκπομπή του BBC (vid)

Γιώργος Κοντογεώργης
Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου στην εκπομπή του BBC (vid)

bet365

Ο αναλυτής του BBC, Αλαν Σίρερ, αναφέρθηκε εκτεταμένα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουάκου, λέγοντας ότι «είναι για γέλια» και πως «είχα πολύ καιρό να δω τέτοιο αμυντικό».

Η Κυριακή (18/09) ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για να είσαι ο Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή του BBC για τους λάθος λόγους. Στο Match of the Day, το οποίο παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ και έχει pundits τους Αλαν Σίρερ και Ζερμέν Τζίνας, ο Γάλλος μπακ δυστυχώς για εκείνον, τράβηξε τα βλέμματα. Αφού παίχτηκαν τα εκτεταμένα highlights από τον αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Γουέστ Χαμ, ο οποίος τελείωσε με 4-2, ο Λίνεκερ θύμισε ότι ο τεχνικός των Hammers, Σλάβεν Μπίλιτς, χρησιμοποίησε λέξεις όπως «ντροπιαστική, ερασιτεχνική» για την εμφάνιση της ομάδας του. Ο Σίρερ πήρε την πάσα και ξεκίνησε την ανάλυσή του προειδοποιώντας του φίλους της Γουέστ Χαμ να φύγουν από την τηλεόραση.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League ξεκίνησε λέγοντας ότι η άμυνα της Γουέστ Χαμ ήταν ένα «horrorshow» και σαν να βλέπεις την ομάδα των 10 ετών να αγωνίζεται. Στην πρώτη φάση, ο Μαζουακού είναι στο πέναλτι και αφού αποτυγχάνει να διώξει σωστά, ο Σίρερ προειδοποίησε ότι «αυτή ήταν μόνο η αρχή» αφού μερικά δευτερόλεπτα μετά ο αριστερός μπακ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή χωρίς να πιέζεται από κανέναν. «Ξανά ο Μαζουάκου, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 6 εκατ. λιρών από τον Ολυμπιακό».

Στην τρίτη φάση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην Ερυθρόλευκο, ο οποίος χάνει τον παίκτη που μαρκάρει, Νασέρ Τσαντλί, ο Σίρερ λέει «ξανά ο Μαζουάκου, κοιμάται στο όριο της περιοχής» και κλείνει με την 4η φάση. Στο δεύτερο μέρος πλέον και ενώ δείχνει ότι μέσα στην αντίπαλη περιοχή υπάρχει σχεδόν όλη η Γουέστ Χαμ, ο Μαζουάκου κάνει τραγική σέντρα η οποία γίνεται εύκολη λεία και οι Hammers δέχονται το 4ο γκολ. «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά σπάνιο, είναι για γέλια» σχολιάζει ο Σίρερ, ο οποίος κλείνει την ενότητα του αγώνα λέγοντας «δεν έχω δει αμυντικό σαν και αυτόν, εδώ και πολύ καιρό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα