Καγιούλης: «Δεν είμαι συνεργάτης του Παπαθανασάκη, είμαι αυτόνομος»

Καγιούλης: «Δεν είμαι συνεργάτης του Παπαθανασάκη, είμαι αυτόνομος»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καγιούλης: «Δεν είμαι συνεργάτης του Παπαθανασάκη, είμαι αυτόνομος»

bet365

Ο Νίκος Καγιούλης, ο οποίος έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του Ηρακλή αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του «Γηραιού», αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξει χέρια ο «Γηραιός».

Μετά την συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου επενδυτή για τον Ηρακλή, Φάμπιο Μοντεκάλβο, σειρά πήρα ο Νίκος Καγιούλης, ο οποίος «τρέχει» τον «Γηραιό».

Ο ομογενής μάνατζερ ξεκαθάρισε πως έχει σχεδιαστεί ένα διετές πλάνο για τους «κυανόλευκους», αλλά και πως δεν είναι συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη.

«Ασχολήθηκα με τον Ηρακλή, μέσω κάποιων γνωστών. Είναι ένα μέρος της δουλειάς μου στην εταιρία στην οποία βρίσκομαι.

Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το αποδέχθηκα. Είναι μια επιχείρηση ,να φτιάξουμε το οικοδόμημα που λέγεται Ηρακλής. Έχουμε κάνει ένα διετές πλάνο, ώστε να προσεγγίσουμε επενδύτες και αγοραστές», τόνισε αρχικά ο Νίκος Καγιούλης προσθέτοντας:

«Δεν ήρθα να απολογηθώ για όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά είμαι για το μέλλον. Θα πρέπει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα. Θα πρέπει να διευθετήσουμε τα προβλήματα είτε με οικονομικές ενέσεις από την εταιρία μου, είτε από χορηγίες.

Δεν είμαι συνεργάτης του Παπαθανασάκη. Ειμαι ένας αυτόνομος άνθρωπος που έχει δικούς του συνεργάτες. Είναι διαφορετικά κομμάτια.

Ο Παπαθανασάκης είναι μεγαλομέτοχος και θέλει να απεμπλακεί από τον Ηρακλή. Αυτό είναι ο σκοπός που προχωράω. Έχουμε επενδύτες που συνομιλούμε μαζί τους για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Αν ο φίλαθλος με βλέπει σαν συνεργάτη ή υπάλληλο του είναι μεγάλο λάθος».

Ο Νίκος Καγιούλης αναφέρθηκε παράλληλα στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία του Ηρακλή, ο Φάμπιο Μοντεκάλβο ενώ υπεραμύνθηκε της επιλογής του Αντώνη Κασδοβασίλη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

«Θεωρώ ότι η περίπτωση του Μοντεκάλβο δύσκολα να προχωρήσει και μακάρι να με διαψεύσει.

Ο Αντωνης Κασδοβασίλης είναι προσωπική μου επιλογή. Για να είναι κάποιος ανεπιθύμητος θα πρέπει να κριθεί το έργο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα