Διακόπηκε η δίκη Σισέ - Μαρινάκη

Gazzetta team
Διακόπηκε η δίκη Σισέ - Μαρινάκη

bet365

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2017 θα συνεχιστεί η δίκη Σισέ - Μαρινάκη προκειμένου να προσέλθει να καταθέσει ο Γάλλος. «Δεν είδα τίποτα», ανέφερε ο Καλόπουλος που κατέθεσε ως μάρτυρας.

Και άλλα επεισόδια θα έχει όπως όλα δείχνουν η δίκη του Μαρινάκη - Σισέ με τον Γάλλο επιθετικό να έχει καταθέσει μήνυση για όσα έγιναν μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης τον Φεβρουάριο του 2011. Ο Καλόπουλος, διαιτητής του συγκεκριμένου ντέρμπι κατέθεσε λέγοντας πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του. Τελικά από πλευράς δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητήθηκε να καταθέσει ο Τζιμπρίλ Σισέ και η δίκη αναβλήθηκε μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Διατάχθηκε μάλιστα η προσαγωγή του Σισέ στην Ελλάδα.

Επιπλέον, διατάχθηκε και η κλήτευση των κ.κ. Πέτσου, Γόντικα, Κρητικόπουλου, Σαραϊδάρη, Τρύφωνα και Χαριτόπουλου ως μαρτύρων. Στην σημερινή δίκη η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μεγάλη, ειδικά κατά την διάρκεια της κατάθεσης του πρώην πλέον ρέφερι.
Καλόπουλος: «Δεν είδα τίποτα»
Ο μάρτυρας που κατέθεσε στην δίκη ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι Δημήτρης Καλόπουλος. Ο πρώην πλέον ρέφερι επισήμανε πως δεν είδε τίποτα. Πως δεν ήταν παρών στο περιστατικό, μιας και τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα: «Δεν ήμουν παρών σε κανένα περιστατικό. Εγώ ξέρω ό,τι έδειξαν τα κανάλια. Τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα σε σχέση με των ομάδων, ήταν κλειστά όποτε δε θα μπορούσα να ξέρω». Στην συνέχεια στάθηκε στην ρίψη φωτοβολίδων τα οποία ανέφερε και στο φύλλο αγώνα, ενώ για την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού επισήμανε πως νόμισε πως μπήκαν μέσα για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Σε ερώτηση για ρατσιστική επίθεση κατά του Σισέ με ήχους μαϊμούς τόνισε: «Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο και είναι αδύνατον να το ακούσω όταν είναι 30.000 κόσμου στο γήπεδο». Ο διαιτητής του ντέρμπι ξεκαθάρισε πως ο Σισέ δεν εξέφρασε κάποια απορία για το φύλλο αγώνα, ωστόσο μετά πήγε και του έδειξε από το κινητό την φάση του Κατσουράνη, με τον Καλόπουλο να λέει πως όντως είχε δίκιο.

Ερυθρόλευκη αναφορά για... φουσκωτούς

Από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως οι κ.κ. Κωνσταντίνου και Καπουάνο (διερμηνέας) εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες κατηγορίας μαζί με τρεις... φουσκωτούς.

Υπήρξε και ενόχληση για τη στάση και τη συμπεριφορά του δικηγόρου Βερβεσού. Στο Λιμάνι υπάρχει και μία δικαίωση υπό την έννοια πως διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του Σισέ στην Ελλάδα παρά τα όσα ελέχθησαν από την άλλη πλευρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα