Παναθηναϊκός: «Το 50-50 δεν συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά»

Παναθηναϊκός: «Το 50-50 δεν συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά»

Παναθηναϊκός: «Το 50-50 δεν συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά»

Ανακοίνωση σχετικά με την διαιτησία του Φωτιάδη στο Ηρακλής-Ολυμπιακός με «καρφιά» προς τον Κύρο Βασάρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την διαιτησία του Ηρακλής-Ολυμπιακός, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας παράλληλα προς τον Κύρο Βασσάρα οτι ο τίτλος του «εκλεκτού της UEFA» θα κριθεί από τις αντοχές που θα δείξει στις πιέσεις που θα δεχθεί...  

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L.,   όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας

Best of internet