Ραϊόλα: «Η Άρσεναλ δεν είχε τα... αρχ@$@ του Μουρίνιο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ραϊόλα: «Η Άρσεναλ δεν είχε τα... αρχ@$@ του Μουρίνιο»

bet365

Ναι μεν η Άρσεναλ έχει γεμάτα ταμεία, όμως της λείπει κάτι σημαντικό στη γενικότερη φιλοσοφία της γύρω από τις μεταγραφές, όπως ανέφερε ο δημοφιλής ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, σχολιάζοντας το επικό deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Ο άνθρωπος που πέτυχε την ακριβότερη συμφωνία στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τη μετακίνηση του Πογκμπά από τη Γιουβέντους στους «κόκκινους διαβόλους», ξεκαθάρισε ότι το σκεπτικό των μεταγραφών στις οποίες παρεμβαίνει ως εκπρόσωπος παικτών, είναι ότι «η ομάδα που θα επιλέξουμε, θα έχει δείξει ότι μας θέλει πραγματικά. Πηγαίνουμε πάντα εκεί που καταλαβαίνουμε ότι μας έχουν ανάγκη κι όχι απλά είναι μια προθήκη σαν όλες τις άλλες».

Αυτό που χαρακτηρίζει τον Μίνο Ραϊόλα είναι η ευθύτητα και αυτό που θέλησε να καταστήσει σαφές είναι πως:

«Η Άρσεναλ έχει χρήματα, αλλά ίσως δεν έχει τα ... αρχ@%Ρ@ που απαιτούνται για να κάνει μια τεράστια μεταγραφή. Όταν αποφασίζεις να δώσεις πολλά χρήματα, οφείλεις και να σκέφτεσαι πως “ναι, αυτός είναι ο παίκτης που θέλω όσο τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή”. Στην Άρσεναλ δεν έχουν αυτή τη δύναμη να στηρίξουν τόσο μια επιλογή τους. Σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά η δική του φιλοσοφία έρχεται σε κόντρα αντίθεση με τη δική μου. Ο Ζιντάν ήθελε πολύ τον Πογκμπά, όχι όμως και η Ρεάλ ως σύλλογος...

Η Γιουνάιτεντ έδειξε το φετινό καλοκαίρι πως θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο και ότι θέλει να παραμείνει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Έστειλε ένα μήνυμα με τη μεταγραφή που έκανε. Με τη Γιουνάιτεντ μιλάμε τα τελευταία δύο χρόνια, από τη μεταγραφή του Ρομέρο, καθώς από τότε κρατήσαμε κάποιες επαφές. Ναι, μπορεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, όμως έδειξε ότι ήθελε πραγματικά τον Πογκμπά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα