Στραματσόνι: «Αργά ή γρήγορα πίσω στην Ιταλία»

Στραματσόνι: «Αργά ή γρήγορα πίσω στην Ιταλία»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσόνι: «Αργά ή γρήγορα πίσω στην Ιταλία»

bet365

Όταν θα φτάσει η στιγμή που θα του δοθεί η επιλογή, ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Ο Ιταλός κόουτς του Παναθηναϊκού, μίλησε στην «Corriere Della Sera» για το μέλλον του στο χώρο της προπονητικής, δίχως φυσικά να υπονοεί κάτι για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και υποστήριξε ότι θα επαναπατριστεί αργά ή γρήγορα, για να μπορεί να βρίσκεται ξανά στο «σπίτι» του.

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο απ' όλα είναι η αξία που δίνουμε εμείς οι Ιταλοί στην τακτική, αν και δεν έχουμε και το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Εννοείται ότι θα ήθελα να βρεθώ ξανά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω... Πάντοτε είναι ωραίο να βρίσκεσαι στο “σπίτι” σου...» ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού στην «Corriere Della Sera».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα