Δέλλας: «Δεν νιώθω κάποια πίεση»

Δέλλας: «Δεν νιώθω κάποια πίεση»

Νίκος Μαρούδας
Δέλλας: «Δεν νιώθω κάποια πίεση»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως δεν νιώθει πίεση και πως θα διορθωθεί η εικόνα του Ατρόμητου όταν η ομάδα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια δύσκολη βραδιά για μας. Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε και πολλά λόγω αποτελέσματος. Ατυχήσαμε με την πρώτη φάση να δεχθούμε γκολ και αυτό μας έπληξε πολύ, αφού αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Ωστόσο, μετά το 30' χάσαμε τέτοιες κλασικές ευκαιρίες που δεν μας αφήνει να πούμε και πολλά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο γκολ, που μας έλειψε και κόντρα στα Γιάννινα».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα δουλέψουμε. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στα παιδιά. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Μπορούμε να τη γυρίσουμε την κατάσταση».

Για το αν υπάρχει θέμα εκτελεστικό ή δημιουργικό: «Σήμερα ήταν εκτελεστικό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είχαμε άγχος μπροστά στην τελική προσπάθεια».

Για το αν νιώθει πίεση: «Δε νιώθω κάποια πίεση, ούτε η ομάδα νιώθει κάποια πίεση. Όταν λύσουμε το πρόβλημα με το γκολ θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Τώρα χρειάζεται ηρεμία και πίστη».

Για τους Φυτανίδη και Στόιτσεφ που έμειναν εκτός αποστολής: «Ο Φυτανίδης μπήκε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και ευελπιστώ ότι από τον επόμενο αγώνα θα είναι μέσα, γιατί είναι πολύ ποιοτικός. Ο Στόιτσεφ έχει χάσει μεγάλο έδαφος στην προετοιμασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα