Βιάνα: «Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και τίτλους στην Ελλάδα»

Βιάνα: «Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και τίτλους στην Ελλάδα»

Βιάνα: «Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και τίτλους στην Ελλάδα»

Ο Μπρούνο Βιάνα κατέγραψε στις δηλώσεις του τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και μίλησε για τους στόχους του για την συνέχεια.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είπε για:
 
Τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα την πρώτη μου συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουμε για την επόμενη εβδομάδα και το επόμενο παιχνίδι, γιατί έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».
 
Το σχόλιό του για τον Πάουλο Μπέντο: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Γνωριζόμαστε από τη Βραζιλία και είναι ένας προπονητής που μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του και ο τρόπος που χειρίζεται το ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που πάντα έχει θετική σκέψη και βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους κερδίζουν από αυτόν, ότι προσπαθούν πάντα να βελτιώνονται».
 
Τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ένα καλό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις καλές ευκαιρίες σε δύσκολα παιχνίδια».
 
Το όνειρο που θέλει να ζήσει με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και το πρωτάθλημα. Να είναι επίσης μία θετική χρονιά για εμάς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Best of internet