Παπαδόπουλος: «Όλοι δώσαμε τα πάντα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Παπαδόπουλος: «Όλοι δώσαμε τα πάντα»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μίλησε ξανά για την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή, την διαιτησία και άλλα θέματα.
Ο Παπαδόπουλος τόνισε για:
Το ματς: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Εκαναν τεράστια προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν άριστοι. Παίξαμε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμα γκολ. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Θέλω να δω τη φάση. Να έχω ξεκάθαρη άποψη. Ηταν σε κομβικό σημείο του αγώνα. Στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα ακόμα γκολ και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ολοι δώσαμε τα πάντα. Φαίνεται η αδυναμία μας στην κατοχή της μπάλας απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αν παίζουμε έτσι με ψυχή, πάθος θα μπορέσουμε να πάρουμε πολλά αποτελέσματα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε να έχουμε απώλειες. Φαίνεται πως κάποιος μιλάει πολύ για τον άξονά μας. Εκεί που έχουμε κενά, εκεί που «πονάμε» χάνουμε παίκτες. Θα δούμε τι λύσεις έχουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις νίκες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Είδαν όλοι την προσπάθεια των παικτών και τους χειροκρότησε. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη νίκη του».
Για το αν δικαιούνταν ο Ηρακλής κάτι περισσότερο: «Σίγουρα. Επρεπε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Τα κέρδη είναι πως φανήκαμε ομάδα στο γήπεδο. Μπορεί να μας λείπουν άλλα πράγματα, αλλά αν δεν έχουμε αυτό δεν πάμε πουθενά».
Για τις επιστροφές: «Είναι λίγο δύσκολο να πω κάτι. Εχουμε ελπίδες για τον Μοντέιρο και ίσως για τον Κυριακίδη που δεν φάνηκε να έχει κάτι το πολύ σοβαρό. Θα ξέρουμε μέσα στην εβδομάδα».
Για τον Κούρο: «Είναι στο νοσοκομείο, έχει διάσειση. Ελπίζουμε να είναι καλά…»
Για τα διοικητικά και το πόσο τον ενοχλούν τα όσα ακούγονται: «Δημόσια δεν θα πω κάτι. Εγώ προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα έξω από αυτά».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια για να παίρνει παντού αποτελέσματα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, όμως με σωστή τακτική θα πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Για την κίνηση της ΑΘ10 με τα κουπόνια ενίσχυσης: «Είναι θετικό πως οι φίλαθλοι βοηθούν την ομάδα. Ο κόσμος είναι δίπλα στηρίζει. Είναι ευχάριστο που δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη σε εμένα και στην ομάδα. Είναι λεπτό σημείο όμως, εγώ είμαι προπονητής. Εγώ θα τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».
Για τη διαιτησία του Φωτιάδη: «Είναι μία συγκεκριμένη φάση, πως για μένα είναι ακούσιο το χέρι του Ιντζόγλου. Είναι τρεις δικοί μας παίκτες κάνουν τάκλιν και η μπάλα βρίσκει στο χέρι. Για μένα μετράει η πρόθεσή του να δώσει το πέναλτι. Είναι στιγμές που θεωρούμε πάνω στην ένταση πως μας αδίκησε, αλλά είναι φάση που βάζει τον Ολυμπιακό γρήγορα στο παιχνίδι μέσα».
Για τις προβλέψεις που ήθελαν τον Ηρακλή πρώτο φαβορί για υποβιβασμό: «Δεν ασχολούμαι με αυτό. Ισα ίσα μας πεισμώνει αυτό. Τα δύο πρώτα 90’ καθαρά αγωνιστικά δείχνουν την εικόνα μας. Εμείς μόνο με δουλειά θα πετύχουμε. Ισως όλα αυτά μας κάνουν καλό γιατί ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας».
Για τον Περόνε: «Εγώ τον ξέρω. Είναι άψογος επαγγελματίας. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Αλλιώς είχαν κρίνει κάποιοι άλλοι, αλλιώς τα έβλεπα εγώ. Φανταστείτε να μην είχαμε και τον Περόνε. Αυτό προσπαθούσα να πείσω όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα