Κουλιμπαλί: «Κουτουλιά από τον Άγιαξ»

Κουλιμπαλί: «Κουτουλιά από τον Άγιαξ»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Κουτουλιά από τον Άγιαξ»

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί χαρακτήρισε τιμή το να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε για τη διαχείριση της ήττας από τον Άγιαξ.

Ο Κουλιμπαλί έκανε ντεμπούτο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που χρειάστηκε μετά την... κουτουλιά από τον Άγιαξ.

«Το να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελεί μεγάλη τιμή. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου αγωνίζομαι σε τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα έναυσμα για να γίνεσαι καλύτερος. Είμαι χαρούμενος και για την ασίστ και για την νίκη, η οποία ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά. Θεωρώ πως παίξαμε όλοι μαζί σαν ένα και αυτό είναι σημαντικότερο και από τους τρεις βαθμούς. Ήταν μια… κουτουλιά η ήττα από τον Άγιαξ, αλλά ο προπονητής μας είπε να βγούμε έξω στο γήπεδο, να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε νοοτροπία νικητή για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα