Mπεργκ: «Έρχεται ο μάνατζερ μου για τα διαδικαστικά»

Mπεργκ: «Έρχεται ο μάνατζερ μου για τα διαδικαστικά»

Gazzetta team
Mπεργκ: «Έρχεται ο μάνατζερ μου για τα διαδικαστικά»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι ο ατζέντης του θα έρθει στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός ήταν και πάλι καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Απαντώντας αρχικά σε ερώτηση για το 4-0 με τον ΠΑΣ τόνισε: «Ναι νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Φυσικά όταν δέχτηκαν τη κόκκινη κάρτα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Αλλά μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Άγιαξ υπήρχε απογοήτευση καθώς δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Θέλαμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τα πήγαμε καλά».

Δεύτερο δυνατό βήμα στο πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επτά γκολ χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο τέρμα η ομάδα, θεωρείτε ότι μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα;

«Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα Γιάννινα είναι μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και όπως παίξαμε σήμερα έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Να παίζουμε με λίγο παραπάνω ρίσκο μπροστά γιατί είναι πολύ σφιχτά, δεν υπάρχουν χώροι. Σίγουρα κάποιες φορές μπορεί να χάσεις την μπάλα αλλά για να μπορέσεις να απειλήσεις τέτοιες άμυνες πρέπει να παίζεις με περισσότερη φαντασία και ρίσκο στην επίθεση. Και το κάναμε σήμερα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε τέσσερα γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ενώ θεωρώ ότι έχουμε και περιθώρια βελτίωσης».

Έχεις ξεπεράσει τα 50 γκολ στην Super League, ένα σημαντικό επίτευγμα;

«Δεν το ήξερα. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και ελπίζω να γίνουν πολύ περισσότερα. Στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό είχα εμπλακεί σε πολλές περιπτώσεις για γκολ αλλά δεν σκόραρα. Βέβαια θεωρώ το ένα γκολ που πέτυχα ήταν κανονικό αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε. Προσπαθώ να είμαι μπροστά και να δημιουργώ ευκαιρίες για μένα και τους συμπαίκτες μου και είναι πάντα όμορφο όταν σκοράρεις και σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαι ήρεμος όμως γιατί ξέρω ότι ακόμα και αν δεν σκοράρω θα βρω τις ευκαιρίες για να βοηθήσω την ομάδα μου όπως ξέρω».

Γνωρίζουμε ότι είσαι ένας εξαιρετικός σκόρερ αλλά μήπως θες τη φανέλα με το νούμερο 10 του Ζέκα, μετά την ασίστ που έκανες στον Λουντ;

«Όχι, είμαι το νούμερο 9 και αυτό θα είναι πάντα το νούμερο. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το νούμερο 10 αλλά το 9 είναι το δικό μου νούμερο και αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη».

Έχεις συζητήσεις για το συμβόλαιο σου, έχουμε κάποιο νεότερο;

«Ναι θα συναντηθούμε αυτή την εβδομάδα. Θα έρθει ο μάνατζερ μου, θα λύσουμε κάποια τελευταία διαδικαστικά θέματα, και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να τελειώσει το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα