Στραματσόνι: «Ευχαριστημένος για την νίκη, καθόλου με τις συνθήκες»

Στραματσόνι: «Ευχαριστημένος για την νίκη, καθόλου με τις συνθήκες»

Ο Αντρέα Στραματσόνι έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του και αναφέρθηκε στις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης και την αφόρητη ζέστη!

Στραματσόνι: «Ευχαριστημένος για την νίκη, καθόλου με τις συνθήκες»

Αναλυτικά: «Ξέρω πόσο σημαντικό ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό το γνώριζαν και οι ποδοσφαιριστές μου. Πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την ώρα που παίξαμε. Το είπα και στο κλαμπ. Οι άλλες δύο ομάδες που παίξανε Πέμπτη, θα αγωνιστούν βράδυ. Φυσικά δεν γίνεται να παίζουμε την ίδια ώρα όμως θα μπορούσαμε να παίξουμε στις 18:30. Ο σεβασμός πρέπει να προέρχεται μέσα από την χώρα για τις μεγάλες ομάδες».

Για την καλή παρουσία των αλλαγών: «Αυτό είναι που ήθελα από την αρχή. Πρέπει να έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές για να μπορείς να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Αυτό είναι καλό και γιατί έχουμε ένα πλάνο για το μέλλον. Όπως για παράδειγμα στην θέση του Μέστο που έχουμε έναν παίκτη για το παρόν και έναν για το μέλλον».

Για το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της ομάδας στο ματς: «Πιστεύω ότι έπρεπε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Το κάναμε με καλό τρόπο και ευρεία νίκη με 4-0 άρα φαντάζομαι ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Best of internet