Πέρασε ο Μάνταλος, δεύτερη ευκαιρία για Θάνο

Πέρασε ο Μάνταλος, δεύτερη ευκαιρία για Θάνο

Ο Σταύρος Μάνταλος πέρασε τα τεστ των διαιτητών, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Θάνο, που θα έχει ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά. Εκτός πινάκων ο Κορίνθιος διεθνής, Μιχάλης Καρσιώτης.

Πέρασε ο Μάνταλος, δεύτερη ευκαιρία για Θάνο
Πέρασε τα τεστ ο διεθνής Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) και με άνεση ενώ δεν προσήλθε ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) που παραμένει τραυματίας.
 
 
Ο ρέφερι της Super League Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) δεν πέρασε τα αγωνιστικά τεστ στη Βέροια αλλά είναι η πρώτη φορά που έτρεξε. Πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει και άλλη δυνατότητα να προσπαθήσει να τα περάσει. Ο Θάνος ένιωσε ενοχλήσεις στα τελευταία 75αρια και σταμάτησε.
 
Επίσης, δεν τα πέρασαν ούτε οι Σήφης Σφακιακάκης, Σίμος Κοσικίδης της ΕΠΣ Αθηνών, οι οποίοι ανήκουν στην Football League. Ο πρώτος μένει εκτός καθώς έχασε την δεύτερη ευκαιρία ενώ ο Κοσικίδης έτρεξε για πρώτη φορά.
 
Εκτός πινάκων μένει ο Κορίνθιος διεθνής βοηθός Μιχάλης Καρσιώτης αφού κόπηκε και στα αγωνιστικά τεστ της Βέροιας. Επίσης, δεν τα πέρασαν οι Νενεκούμης (Αργολίδας), Κομισοπούλου (Χανίων), Καραγιαννίδης (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Κύφος (Πιερίας), Λαφατζής (Πιερίας), Πασχαλίδης (Εύβοιας) και Γρηγόρης Γκαβέρας (Αχαϊας). Οι Γιαννουγλίδης, Κύφος θα τρέξουν ξανά.
 
Δεν προσήλθαν λόγω τραυματισμού οι βοηθοί της Λίγκας Μαγιάννης (Άρτας), Νταλούκας (Τρικάλων) και η Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), επειδή έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Από τη Β' κατηγορία δεν έτρεξαν οι Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Καραμπούλας (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων) και Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας).

Best of internet