Πέρασε ο Μάνταλος, δεύτερη ευκαιρία για Θάνο

Δημήτρης Τομαράς
Πέρασε ο Μάνταλος, δεύτερη ευκαιρία για Θάνο

bet365

Ο Σταύρος Μάνταλος πέρασε τα τεστ των διαιτητών, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Θάνο, που θα έχει ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά. Εκτός πινάκων ο Κορίνθιος διεθνής, Μιχάλης Καρσιώτης.
Πέρασε τα τεστ ο διεθνής Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) και με άνεση ενώ δεν προσήλθε ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) που παραμένει τραυματίας.
Ο ρέφερι της Super League Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) δεν πέρασε τα αγωνιστικά τεστ στη Βέροια αλλά είναι η πρώτη φορά που έτρεξε. Πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει και άλλη δυνατότητα να προσπαθήσει να τα περάσει. Ο Θάνος ένιωσε ενοχλήσεις στα τελευταία 75αρια και σταμάτησε.
Επίσης, δεν τα πέρασαν ούτε οι Σήφης Σφακιακάκης, Σίμος Κοσικίδης της ΕΠΣ Αθηνών, οι οποίοι ανήκουν στην Football League. Ο πρώτος μένει εκτός καθώς έχασε την δεύτερη ευκαιρία ενώ ο Κοσικίδης έτρεξε για πρώτη φορά.
Εκτός πινάκων μένει ο Κορίνθιος διεθνής βοηθός Μιχάλης Καρσιώτης αφού κόπηκε και στα αγωνιστικά τεστ της Βέροιας. Επίσης, δεν τα πέρασαν οι Νενεκούμης (Αργολίδας), Κομισοπούλου (Χανίων), Καραγιαννίδης (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Κύφος (Πιερίας), Λαφατζής (Πιερίας), Πασχαλίδης (Εύβοιας) και Γρηγόρης Γκαβέρας (Αχαϊας). Οι Γιαννουγλίδης, Κύφος θα τρέξουν ξανά.
Δεν προσήλθαν λόγω τραυματισμού οι βοηθοί της Λίγκας Μαγιάννης (Άρτας), Νταλούκας (Τρικάλων) και η Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), επειδή έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Από τη Β' κατηγορία δεν έτρεξαν οι Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Καραμπούλας (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων) και Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα