Το παράπονο του Φουκαράκη για ΟΦΗ

Το παράπονο του Φουκαράκη για ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Το παράπονο του Φουκαράκη για ΟΦΗ

bet365

Με ανάρτησή του στα social media ο Μάνος Φουκαράκης αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, εκφράζοντας τα παράπονά του για τον τρόπο και το χρονικό σημείο που έφυγε.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάνου Φουκαράκη στο Facebook:
«Είμαι περήφανος που έχω αγωνιστεί με τις φανέλες δύο ιστορικών ομάδων της Κρήτης και της Ελλάδος, τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ. Και στις δύο ομάδες φέρθηκα έντιμα και επαγγελματικά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.
Όσον αφορά στον Εργοτέλη, οι συμπαίκτες μου και εγώ μείναμε μέχρι το τέλος στην ομάδα και δώσαμε μια μάχη σημειώνοντας μία αξιόλογη πορεία. Εμείς οι νέοι αποδείξαμε όταν μας δόθηκαν ευκαιρίες πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Την ίδια στάση κράτησα και απέναντι στον ΟΦΗ παρόλο που δεν πήρα τις ανάλογες ευκαιρίες. Πέρυσι καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα κάτω από συνθήκες υψηλής πίεσης. Αν τώρα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν «χωρούσα» στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας όφειλαν να με ενημερώσουν έγκαιρα και όχι την τελευταία στιγμή περιορίζοντας τις επαγγελματικές μου επιλογές. Η εκτίμηση και η αγάπη που νιώθω όμως για την ομάδα είναι μεγαλύτερη από την προσωπική μου πικρία.
Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και συνεχίζουν να με πιστεύουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα