Ο Μουρίνιο... έκραξε παίκτες και διαιτησία!

Ο Μουρίνιο... έκραξε παίκτες και διαιτησία!

Gazzetta team
Ο Μουρίνιο... έκραξε παίκτες και διαιτησία!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα κι έριξε την ευθύνη σε παίκτες και διαιτησία.

Με τα σοβαρά ατομικά και ομαδικά λάθη τα είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ δεν άφησε εκτός κριτικής και τη διαιτησία. «Φυσικα και είμαι προβληματισμένος όταν δεν κερδίζουμε. Δεν υπάρχει κανείς αντίλογος για το οφσάιντ, όπως και με τη Σίτι. Δεν είμαι δίπλα στο βοηθό και είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Δε μπορώ να κάνω κάτι για να το βελτιώσω. Είμαι στεναχωρημένος για το πρώτο μισάωρο, αφού δεν μπορούσαμε νε ελέγξουμε το ματς. Μετά την επανάληψη ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά ο Γκόμες έκανε μια εξαιρετική επέμβαση. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη, ομαδικά και ατομικά.

Το δεύτερο τους γκολ προέρχεται από ατομικό λάθος γιατί πρέπει να μαρκάρουμε τους μπακ τους έξω από την περιοχή, αλλά εμείς τους δώσαμε πλεονέκτημα κοντά στην περιοχή, παίζοντας ένας εναντίον ενός. Οι μέσοι τους πατάνε περιοχή, δεν τους μαρκάραμε σωστά. Την τύχη και τον διαιτητή δεν μπορώ να τους βελτιώσω» τόνισε ο Πορτογάλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα