Πίεση με το... καλημέρα για Ντόστανιτς

Δημήτρης Τομαράς
Πίεση με το... καλημέρα για Ντόστανιτς

bet365

Τα πρώτα... σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από τον Ράτκο Ντόστανιτς μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Το έργο του Ντόστανιτς εξαρχής δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο από την μία η πολύ κακή εικόνα με Παναθηναϊκό και από την άλλη η ήττα από τον Πλατανιά, ομάδα με την οποία ο Λεβαδειακός έχει... πάνω κάτω τους ίδιους στόχους, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση με το... καλημέρα της Super League.

Για τον έμπειρο τεχνικό ήδη η πίεση είναι αισθητή, όπως είναι και η ανάγκη άμεσης αλλαγής του αγωνιστικού προσώπου των Βοιωτών αλλά και το να έρθουν και οι πρώτοι βαθμοί. Ο ίδιος ο Ράτκο Ντόστανιτς πάντως θεωρεί πως το ματς με τον Πλατανιά χάθηκε περισσότερο στο α' μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα