Ο Τσάκα απάντησε στους Ελβετούς για το Κόσοβο

Ο Τσάκα απάντησε στους Ελβετούς για το Κόσοβο

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τσάκα απάντησε στους Ελβετούς για το Κόσοβο

bet365

Η χειρονομία του Γκρανίτ Τσάκα αμέσως μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ στη νίκη (4-1) επί της Χαλ, είχε αποδέκτες του Ελβετούς δημοσιογράφους και περιεχόμενο πολιτικό ζήτημα...

Ο γεννημένος στο Κόσοβο, Ελβετός διεθνής χαφ των «κανονιέρηδων» σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου με τρομερό αριστερό σουτ, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Σαββάτου στο «KCOM Stadium».

Αμέσως σήκωσε τον δείκτη του χεριού του και έδειχνε προς τους αποδέκτες που μόνο εκείνος ήξερε, να σωπάσουν...

Όπως κυκλοφόρησε στα social media, ο Τσάκα ήθελε να προχωρήσει σε μια απάντηση προς τους Ελβετούς δημοσιογράφους όταν θα είχε τις κάμερες στραμμένες πάνω του.

Άκουσε να τον κατακρίνουν όταν εξέφρασε την πρόθεσή του να παίξει για την εθνική ομάδα της χώρας όπου γεννήθηκε από τη στιγμή που το Κόσοβο έγινε πλέον μέλος της FIFA νωρίτερα μέσα στο 2016.

Μάλιστα, από την ημέρα που αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι με τους Πολωνούς στο Euro 2016, άκουσε και διάβασε ακόμα περισσότερα αρνητικά, με αποτέλεσμα ο Τσάκα να βρει την καταλληλότερη στιγμή για την απάντησή του προς τους επικριτές του...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα