Πέλκας: «Οι στόχοι μας δεν έχουν όρια»

Πέλκας: «Οι στόχοι μας δεν έχουν όρια»

Gazzetta team
Πέλκας: «Οι στόχοι μας δεν έχουν όρια»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τόνισε πως αυτοί δεν έχουν όριο...

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News»:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο συναγωνισμός για μια θέση στην 11αδα είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν με προβληματίζει. Πιστεύω ότι είμαι ώριμος πλέον και περισσότερο έμπειρος για να διαχειριστώ τον συναγωνισμό και να βελτιωθώ μέσα από αυτόν και εγώ ο ίδιος.

Είτε ξεκινώ βασικός, είτε μένω στον πάγκο, είτε είμαι και εκτός αποστολής, για μένα δεν αλλάζει κάτι. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις για να δικαιώνω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι μεγάλοι και δεν υπάρχουν όρια σε αυτούς. Θα πρέπει όμως να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά τον τελευταίο αγώνα να τραβήξουμε μια γραμμή και να δούμε τι έχουμε πετύχει».

Για το ματς με την Φιορεντίνα: «Παίξαμε ως ίσος προς ίσον με μια πολύ δυνατή ομάδα και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα