Έξω Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, μέσα Σάμπα!

Έξω Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, μέσα Σάμπα!

Νίκος Αθανασίου
Έξω Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, μέσα Σάμπα!

bet365

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ, όπως και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Μέσα για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος ο Κρίστοφερ Σάμπα.

Χωρίς τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Βίκτορ Ιμπάρμπο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε θεραπεία, δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και έμεινε εκτός, όπως και ο Κολομβιανός εξτρέμ. Στον αντίποδα, ο Κρίστοφερ Σάμπα συμπεριλήφθηκε στην «πράσινη» αποστολή για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Στιλ, Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Μολέντο, Χουχούμης, Mέστο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Η ώρα του rotation

Όπως είναι λογικό, ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να κάνει rotation μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ. Σε σύστημα 4-2-3-1, το προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Χουλτ, Ιβανόφ, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λεντέσμα, Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα