Δεν πρόλαβε ο Ντοντό, μέσα ο Βαρέλα

Gazzetta team
Δεν πρόλαβε ο Ντοντό, μέσα ο Βαρέλα

bet365

Χωρίς του Ντοντό και Ναβάρο θα αγωνιστούν κόντρα στην Κέρκυρα οι... βυσσινί, ενώ στον αντίποδα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Βαρέλα, Κουτσιανικούλης και Ποτουρίδης.

Με το επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ματίας Ντεγκρά να είναι ακόμα νωπό, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο όμορφο νησί. Ο Άγγελος Αναστασιάσης για τον αγώνα αυτό δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ντοντό που δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος και τον Ναβάρο. Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βαρέλα, Κουτσιανικούλης και Ποτουρίδης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Γκόλιας, Φάρκας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης, Καπός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα