Νάπολι - Μπολόνια 3-1 (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Μπολόνια 3-1 (vid)

bet365

Ο Βέρντι πήγε να χαλάσει τη… φάση, όμως ο Μίλικ, που ήρθε από τον πάγκο, έβαλε πάλι δύο γκολ και η Νάπολι νίκησε 3-1 την Μπολόνια στο San Paolo.

Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα για την Νάπολι στην Serie A, με τους Vesuviani να φτάνουν τις 3 σερί νίκες και να έχουν ξανά λόγο να πωρώνονται για το Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός έχει βαλθεί να κάνει τους τιφόζι να ξεχάσουν από τον Σεπτέμβριο τον Ιγουαΐν, καθώς ήρθε από τον πάγκο και με το ματς στο 1-1 έβαλε δύο γκολ καθαρίζοντας τη νίκη με την 3η του dopietta. Η Νάπολι έφτασε τους 10 βαθμούς, πέρασε με αγώνα περισσότερο πάνω από την Γιουβέντους και θα περιμένει αναπαυτικά να δει τη θα γίνει στο derby της Κυριακής.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Στο 14’ ο Ινσίνιε έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Χοσέ Καγιεχόν με κεφαλιά το 1-0 φτάνοντας έτσι τα 50 γκολ με τη φανέλα των Partenopei σε όλες τις διωργανώσεις. Η Μπολόνια κατάφερε να πάει στο ημίχρονο χωρίς να δεχθεί δεύτερο γκολ και μάλιστα στο δεύτερο προκάλεσε ανησυχία αφού στο 56’ ο Σιμόνε Βέρντι με πραγματικά εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον Ρέινα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 61’ ο Μαουρίτσιο Σάρι έβγαλε τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που πήρε την ευκαιρία του αλλά δεν φάνηκε καθόλου, και έβαλε τον Μίλικ. Αυτό ήταν. Ο Πολωνός χρειάστηκε έξι λεπτά για να σκοράρει με ωραίο τσίμπημα μετά την ασίστ του Χάμσικ και στο 78’ με δυνατό σουτ από πάσα του Αλαν νίκησε ξανά τον Ντα Κόστα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα