Μοίρασε τα χρήματα από την Κάρτα Φίλου η ORIGINAL 21

Μοίρασε τα χρήματα από την Κάρτα Φίλου η ORIGINAL 21

Γιώργος Τσακίρης
Μοίρασε τα χρήματα από την Κάρτα Φίλου η ORIGINAL 21

bet365

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ ενημέρωσε με ανακοίνωση της για το πού δόθηκαν οι 12.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από την Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

Η ORIGINAL είχε κινητοποιηθεί για να συγκεντρώσει χρήματα μέσω της Κάρτας Φίλου, τα οποία προορίζονταν για άτομα με τα οποία υπήρχαν σημαντικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Το ποσό που συγκεντρώθηκε τελικά ήταν αυτό των 12.000 ευρώ και η οργάνωση οπαδών με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το πού διατέθηκαν τα χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Χθες Παρασκευή στον ιερό μας χώρο παραδώσαμε τα λεφτά που μαζέψαμε αποκλειστικά από εμάς, με τις πρώτες κάρτες φίλων της ΑΕΚ. Τα λεφτά δόθηκαν κατευθείαν σε πρόσωπα και τμήματα της επιλογής μας και όχι απευθείας στην ανάξια εμπιστοσύνης διοίκηση.

Στο τμήμα βόλεϋ γυναικών για χρέη περσινά και παλαιότερα, στο τμήμα της Πυγμαχίας, στον προπονητή του χάντμπολ Γιάννη Αρβανίτη (τα παρέλαβε η γυναίκα και τα παιδιά του, μιας και ο ίδιος ήταν εκτός Αθηνών) που εκτός των άλλων μόνο την περσινή χρονιά δεν έλαβε ούτε μισό ευρώ (!!!) από το σωματείο και έφυγε μετά από 10 χρόνια προσφοράς σαν ξένος, ψυχρά και τυπικά με μια ανακοινωσούλα, στον Χριστόφορο Μπακαούκα με την τεράστια προσφορά του και τα επίσης πολλά λεφτά που έχει να λαμβάνει και αυτός και σε ένα ταξιωτικό γραφείο ενός αθόρυβου και μεγάλου σε προσφορά Ενωσίτη που έβαλε πλάτη αλλά που και αυτόν η ΑΕΚ μας τον χρέωσε κανονικά με αποτέλεσμα να κινδυνέψει με λουκέτο!!

Ο επί 2,5 χρόνια κόουτς στο γυναικείο βόλεϋ -και γνωστός Ενωσίτης- Μανώλης Ρουμελιώτης και η αρχηγός και ψυχάρα Φαίη Κουνάδη μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια βραδιά άκρως συγκινητική και οικογενειακή. Τα λόγια όλων τους η καλύτερη μας επιβράβευση και η έμπνευση να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια την αφύπνιση όλων ώστε να σκύψουν στο πρόβλημα και να δοθούν λύσεις.

12.000 ORIGINAL ανάσες, 12.000 φιάλες οξυγόνου, 12.000 ευχαριστούμε είναι μόνο η αρχή. Ο αγώνας ο δικός μας δεν σταματάει... Βοηθήστε όλοι. Η ΑΕΚ είμαστε εμείς, ο απλός λαός της που μόνο βοηθάει... μόνο βοηθάει... μόνο βοηθάει...

Υ.Γ.: Τα καραβάνια για Βέροια έχουν ήδη φτάσει στον προορισμό τους. Σήμερα γυρνάμε χαρούμενοι με το διπλό. Ρίξτε πρόστιμο και στην Εθνική οδό, εμείς θα κιτρινίζουμε κάθε πόλη και χωριό...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα