Το ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Σταύρος Σουντουλίδης
Το ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

bet365

Η τελευταία ταινία του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, το ντοκιμαντέρ, «90 χρόνια ΠΑΟΚ: νοσταλγώντας το μέλλον», θα διαγωνιστεί στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, αποτελεί την τελευταία δημιουργία του σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο έφυγε από τη ζωή.

Η ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ: νοσταλγώντας το μέλλον», θα προβληθεί στις 5 Νοεμβρίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ αφηγηματικού χαρακτήρα, στα γυρίσματα του οποίου συμμετείχαν 130 άνθρωποι απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο έχει ως στόχο να σκιαγραφήσει τόσο την ιστορία του Δικεφάλου, ανά δεκαετία, όσο και τον κοινωνικό ρόλο, που διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει, αφού η διείσδυσή του σε τομείς και πέραν του αθλητισμού είναι τεράστια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα