Βλαχοδήμος: «Θέλει προσοχή το κομμάτι των λαθών»

Βλαχοδήμος: «Θέλει προσοχή το κομμάτι των λαθών»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Θέλει προσοχή το κομμάτι των λαθών»

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μίλησε για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΣ την Κυριακή, αλλά και την προσωπική του απόδοση...

Το στίγμα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, την Κυριακή στην Λεωφόρο, αλλά και αυτό με τον Άγιαξ που προηγήθηκε την Πέμπτη, έδωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» στο Novasports

Για την ήττα από τον Άγιαξ και το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού: «Το κλίμα είναι καλό. Κάναμε ένα καλό πρώτο 20λεπτο και αυτό το ξέρουμε όλοι. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το ματς. Αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να το πάρουμε».

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στην ελληνική πραγματικότητα: «Είμαστε επαγγελματίες και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Τελείωσε το παιχνίδι με τον Άγιαξ και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ».

Για το αν θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό η ήττα από τους Ολλανδούς: «Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί, πιστεύω πως όχι».

Για τον ΠΑΣ: «Είναι μία καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, αλλά αν κάνουμε εμείς το παιχνίδι και έχουμε την κατοχή της μπάλας και παίξουμε επιθετικά, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για λάθη που έγιναν την Πέμπτη στη Λεωφόρο: «Κοιτάξτε, λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προσέχουμε να μην γίνονται λάθη. Θέλει προσοχή στο κομμάτι των λαθών».

Για τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, και την πορεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Πρέπει να το πετύχουμε και αυτό προσπαθούμε».

Για τη φετινή σεζόν: «Προσωπικά, θέλω να παίξω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις από την προετοιμασία. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν με χρειαστεί ο προπονητής, θα παίξω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα