Έτοιμοι για ντεμπούτο Κουλιμπαλί και Εμποκού

Έτοιμοι για ντεμπούτο Κουλιμπαλί και Εμποκού

Gazzetta team
Έτοιμοι για ντεμπούτο Κουλιμπαλί και Εμποκού

bet365

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν κόντρα στον ΠΑΣ δύο από τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού.

Έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές, είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να φρεσκάρει την ενδεκάδα του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν δύο από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού, Κουλιμπαλί και Εμποκού.

Όσο για αυτούς που θα παραχωρήσουν την θέση τους, εκτός για προληπτικούς λόγους αναμένεται να μείνει ο Κουτρουμπής, όπως και ο Μέστο, ο οποίος δεν έκανε καλό ματς κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Ιταλός φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αλλάξει και σύστημα, αφού σύμφωνα με το συγκεκριμένο πλάνο, θα παίξει με δύο κεντρικούς αμυντικούς, βάζοντας ένα εξτρέμ στην θέση ενός στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα