Μπέντο: «Παίκτης με ηγετικές ικανότητες ο Καμπιάσο»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Παίκτης με ηγετικές ικανότητες ο Καμπιάσο»

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο εξήρε τις ικανότητές του Εστέμπαν Καμπιάσο και τα ηγετικά του χαρίσματα. Τι λέει για τις 100 νίκες στην Ευρώπη και τον Ηρακλή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη NOVA για:
Το τι σημαίνει γι' αυτόν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει 100 νίκες στην Ευρώπη: Νομίζω πως αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς πάρα πολλών ανθρώπων στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πάρα πολλοί προπονητές, παίκτες και διάφορα άλλα στελέχη και άλλοι άνθρωποι που δούλεψαν για τον σύλλογο αυτό κατάφεραν να γίνει πραγματικότητα και να είναι δυνατόν να συμβουν όλες αυτές οι 100 νίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και ένας πολύ ωραίος και συμβολικός αριθμός. Όμως ο στόχος στο μέλλον είναι να συνεχίσουμε. Να κάνουμε νίκες και να γίνουν περισσότερες από 100.
Το ιδανικό ξεκίνημα με τον ίδιο στον πάγκο και το τι κρατάει και το τι... πετάει: Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ μικρό το διάστημα για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να μιλήσουμε περισσότερο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν οι νίκες. Κυρίως να περάσουμε από τον προκριματικό στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα και έχουμε μόλις παίξει ένα παιχνίδι από τότε στο Γιουρόπα στους ομίλους καθώς και μόλις ένα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι πάντα να βελτιωνόμαστε και πάντα να δουλεύουμε για να φτιάχνουμε πράγματα. Είναι πολύ μικρό το διάστημα για συμπεράσματα, όμως τώρα που έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο που ήταν να μπούμε στους ομίλους θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.
Τα συνεχόμενα ματς και το εάν μπαίνει στην λογική του ροτέισον καθώς μεσολαβεί μικρό διάστημα από την Γιουνγκ Μποις σε Ηρακλή: Πραγματικά αυτό το διάστημα ανάμεσα στο ματς στη Βέρνη και τον αγώνα της Κυριακής είναι πολύ μικρό. Πολύ μικρότερο απ' ότι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα με Βέροια και Γιουνγκ Μποις. Μένουν 2 προπονήσεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Σήμερα και αύριο θα προπονηθούν οι παίκτες για να δούμε την κατάστασή τους. Μετά θα δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα είναι μία πιθανότητα να γίνουν αλλαγές.
Το τι εικόνα έχει αποκομίσει ο ίδιος από τον Ηρακλή μετά την πρεμιέρα με την ΑΕΛ: Πιστεύουμε πως ο Ηρακλής θα παρουσιάσει άλλη εικόνα και στρατηγική σε σχέση με την πρεμιέρα. Από την στιγμή που παίζει με τον Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό διότι είναι διαφορετικό το κίνητρο που έχει. Κάθε ομάδα που παίζει με τον Ολυμπιακό θα λειτουργεί αλλιώς. Πιστεύουμε πως θα προετοιμάσει το παιχνίδι της με στόχο να αμυνθεί όσο καλύτερα μπορεί. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ κλειστό και γι' αυτό εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία και το σκεπτικό μας. Να έχουμε άλλο σκεπτικό σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι. Να είμαστε προσεκτικοίμ και να αντιμετωπίσουμε την τακτική του Ηρακλή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να κερδίσουμε.
Τον Καμπιάσο και την υποψηφιότητά του ως MVP της πρεμιέρας του Γιουρόπα: Εάν ξεκινήσουμε από το χθεσινό παιχνίδι φυσικά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση του Καμπιάσο και όπως είπατε και εσείς και από πολλούς άλλους. Είναι ένας παίκτης που μας βοήθησε πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Φυσικά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όχι μόνο γι' αυτόν αλλά και για όλη την ομάδα. Εμείς έχουμε ως στόχο να γινόμαστε καλύτεροι και να δείχνουμε πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Και να μιλήσουμε γενικότερα για την προσωπικότητα και την αξία του Καμπιάσο μου φαίνεται πολύ εύκολο. Έχει κάνει πάρα πολλά. Με μεγάλη καριέρα σε Ρεάλ και Ίντερ και τώρα σε Ολυμπιακό. Πολύ έξυπνος με μεγάλη ικανότητα στην τακτική. Με πολύ καλές τεχνικές επιδόσεις και γενικά ηγετικά χαρίσματα και ηγετικές ικανότητες. Και είναι εδώ όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες μας για να βοηθήσει στο να παίρνουμε καλά αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα