Εκτός ο Ναζίμ, μέσα ο Ανδρεόπουλος στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Εκτός ο Ναζίμ, μέσα ο Ανδρεόπουλος στην Κέρκυρα

bet365

Με μία αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον Πλατανιά, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, με τον Ανδρεόπουλο να παίρνει την θέση του Ναζίμ.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε πριν την τελευταία προπόνηση την αποστολή στους ποδοσφαιριστές του, από την οποία απουσιάζει ο Ναζί που ήταν βασικός στην πρεμιέρα. Πάντως, ο Αφρικανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού...

Στη θέση του Νιγηριανού, βρίσκεται ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος αντίθετα ήταν εκτός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα, σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Αρναρέλης, ενώ εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι είναι οι Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Παμλίδης, αλλά και ο Χιντζίδης παρά το γεγονός πως εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που κουβαλούσε από πέρσι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκομές, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα