Αρκούδης: «Δεν γίνεται ματς χωρίς κάμερες»

Αρκούδης: «Δεν γίνεται ματς χωρίς κάμερες»

Ξεκάθαρος πως δεν θα αρχίσει η Football League χωρίς κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλα τα γήπεδα, ήταν ο Ηλίας Αρκούδας.

Αρκούδης: «Δεν γίνεται ματς χωρίς κάμερες»

Αναλυτικά όσα είπε το μέλος της ΕΕΑ στον Arena FM:

«Η καταγγελία απερρίφθη καθώς δεν είχε νόημα πια, από την στιγμή που εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών. Η μεταβίβαση έχει ένα ελάττωμα, ότι δεν πήραν εκ των προτέρων την έγκριση επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, η οποία προβλέπεται ρητά από τον νόμο».

Για το θέμα του Άρη για το οποίο συνεδριάζουν την Πέμπτη: 
«Ο Άρης ακόμα δεν μας έχει υποβάλει τον πλήρη φάκελο για την καινούργια ιδιοκτησία, μας έχει υποβάλει εμπρόθεσμα ένα μέρος των παραστατικών και γι' αυτό τους καλέσαμε για να μας προσκομίσουν και τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να εγκρίνουμε και την νέα ιδιοκτησία. Κατόπιν τούτου θα πρέπει να υποβάλουν παράλληλα και τον φάκελο για αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν νομίζω να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λογικά θα είναι τυπική διαδικασία ».

Στο τέλος ανέφερε: 
«Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αγώνας χωρίς να λειτουργούν οι κάμερες και χωρίς να υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αν γίνει τέτοιος αγώνας η παράβαση θα είναι σοβαρότατη. Αυτό ισχύει και για την Φουτμπολ Λιγκ, όχι μόνο για την Σούπερ Λιγκ»

Best of internet