Αφιξη με υποδοχή για την ΑΕΚ (pics)

Αφιξη με υποδοχή για την ΑΕΚ (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Αφιξη με υποδοχή για την ΑΕΚ (pics)

bet365

Η αποστολή της Ενωσης έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στη Βέροια αλλά τα καλύτερα θα γίνουν το Σάββατο!

Το κιτρινόμαυρο στοιχείο στη Β. Ελλάδα, όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ έντονο. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που η ΑΕΚ ανηφορίζει, όπως για παράδειγμα έγινε τώρα για το σαββατιάτικο ματς στη Βέροια.

Περίπου 50 Ενωσίτες, μόνο από τη Βέροια αυτοί, ήταν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Ενωσης και έδωσαν μια πρόγευση για το τι θα γίνει το Σάββατο. Η κίνηση της τοπικής ομάδας να ανοίξει δύο θύρες για τους οπαδούς των Κιτρινόμαυρων ήταν μια χαρά, αν και όχι αρκετή. Και δεν είναι αρκετή γιατί στο γήπεδο αναμένονται περισσότεροι από 1.500 ΑΕΚτσήδες το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο!

Είναι πολλές οι εκδρομές που θα γίνουν από διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας ενώ μεμονωμένα, με τα αυτοκίνητα τους, θα ανηφορίσουν στη Βέροια και αρκετοί οπαδοί της Ενωσης, οι οποίοι θέλουν να είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και να φωνάξουν και στη Βέροια αυτό που θέλουν σαν τρελοί: «ΑΕΚ γερά, πρωτάθλημα ξανά»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα