Η Super League υπέρ της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού

Η Super League υπέρ της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού

Η Super League υπέρ της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού

Η Super League στηρίζει την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού με στόχο την ενθάρρυνση της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών (Association of European Professional Football Leagues - EPFL) και τα μέλη που την απαρτίζουν, μεταξύ των οποίων και η Super League, συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού της Ευρωπαϊκής επιτροπής, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, μέσω πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, προκειμένου να αναδειχθεί ο αθλητισμός ως δραστηριότητα που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και παράλληλα συνεισφέρει θετικά στην κοινωνία αμβλύνοντας τις διαφορές και δίνοντας θετικά μηνύματα συνύπαρξης.  
 
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Λίγκες θα υποστηρίξουν και θα προβάλλουν την κοινή αυτή πρωτοβουλία της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, ενημερώνοντας τη φίλαθλη κοινή γνώμη για τα οφέλη της αθλητικής δραστηριότητας. Η EPFL και οι Λίγκες - μέλη της, στηρίζουν κάθε κίνηση που αποσκοπεί στην προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η φυσική άσκηση σε όλους, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, η Super League Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού και στηρίζει την κοινή πρωτοβουλία της EPFL και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο οποίος ενθαρρύνει τη σωματική δραστηριότητα και κατ’ επέκταση την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου στέλνει ένα θετικό μήνυμα στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Best of internet