Συγχαρητήρια επιστολή Στράτου σε Θεοδωρίδη

Δημήτρης Τομαράς
Συγχαρητήρια επιστολή Στράτου σε Θεοδωρίδη

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, εκ μέρους του Συναιτερισμού απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη που έγινε μόνιμος Γ.Γ. στην UEFA.
Η επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, στον μόνιμο πλέον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη:
Αξιότιμε κύριε Γενικέ,
Αγαπητέ φίλε Θόδωρε,
Εκ μέρους της Super League σου εκφράζω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για τη τοποθέτησή σου ως μόνιμου Γενικού Γραμματέα της UEFA. Η καθολική αναγνώριση της παρουσίας και του έργου σου, τόσο από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής όσο και από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελούν άξια δικαίωση και επιβράβευση της προσφοράς σου στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο της ηπείρου μας αλλά και το παγκόσμιο. Προσφορά που αμέριστη καταθέτεις όποτε σου ζητείται και για το ποδόσφαιρο της πατρίδας μας.
Η αξιοσύνη σου μας γεμίζει υπερηφάνεια και δυναμώνει τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με εγκάρδια εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Κ. Στράτος - πρόεδρος Super League Ελλάδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα