Σε μεγάλους μπελάδες η Λέγκια (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σε μεγάλους μπελάδες η Λέγκια (vid)

bet365

Υπόλογη για έξι διαφορετικές κατηγορίες βρίσκεται πλέον η Λέγκια Βαρσοβίας, έπειτα από το εκπληκτικό κορεό, τα συνθήματα που ακούστηκαν και φέρονται να περιελάμβαναν ρατσιστικό περιεχόμενο, αλλά και τις «μάχες» με τους άνδρες ασφαλείας.

Οι Πολωνοί επέστρεψαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από μια 20ετία και οι οπαδοί της Λέγκια είπαν να κάνουν ιδιαίτερη τη νύχτα της αναμέτρησης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί σταμάτησαν στα έξι γκολ, όμως, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον θαυμασμό όλων με το εκπληκτικό κορεό που ετοίμασαν.

Όσο όμορφο κι αν ήταν στο μάτι, προκάλεσε την παρέμβαση της UEFA, η οποία απηύθυνε πλέον έξι διαφορετικές κατηγορίες στη Λέγκια, κυρίως για τη χρήση καπνογόνων, αλλά και για συνθήματα που ακούστηκαν και που φέρονται να περιείχαν ρατσιστικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, οι σκηνές με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς και τους άνδρες ασφαλείας, έρχονται να προστεθούν στους λόγους για τους οποίους πλέον ο πολωνικός σύλλογος θα πρέπει να περιμένει «καμπάνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα