«Παίζει» το κεφάλι του με Γιουβέντους ο Ντε Μπουρ

Θοδωρής Βασίλης
«Παίζει» το κεφάλι του με Γιουβέντους ο Ντε Μπουρ

bet365

Η ντροπιαστική ήττα της Ίντερ από την Χάποελ Μπερ Σεβά έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση του Φρανκ Ντε Μπουρ ο οποίος στο ντέρμπι με την Γιουβέντους την Κυριακή παίζει το κεφάλι του.

Αλλη μια άσχημη εμφάνιση για την Ίντερ η οποία ηττήθηκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» από την Χάποελ Μπερ Σεβά με 2-0 και οι φωνές κατά του Φρανκ Ντε Μπουρ έχουν αυξηθεί και στην Ιταλία κάνουν λόγο ακόμα και για απόλυση την Κυριακή οι «νερατζούρι» δεν δείξουν διαφορετικό πρόσωπο στο μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της Ίντερ αποδοκιμάστηκαν έντονα για την εμφάνισή τους και στην διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός για το κατά πόσο μπορεί ο Ολλανδός τεχνικός να αλλάξει την κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, σε περίπτωση που την Κυριακή συνεχιστούν οι άσχημες εμφανίσεις κόντρα στην Γιουβέντους στο Derby d’Italia, τότε ο Ντε Μπουρ θα δει την πόρτα της εξόδου. Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζουν ότι η Ίντερ μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του πληρώνοντας μόλις 1.5 εκατ. ευρώ .

Ηδη άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες με τους Φάμπιο Καπέλο και Τσέζαρε Πρνατέλι να ξεχωρίζουν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα