Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων με ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων με ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται στον Αστέρα Τρίπολης, με την προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της 4ης αγωνιστικής να έχει ήδη ξεκινήσει.

Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων με ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα (19/9) ο Αστέρας αγωνίζεται για πρώτη φορά στην έδρα του, για το πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου ο Χάβος κι οι παίκτες της ομάδας θέλουν να κάνουν ένα ολικό... restart, ύστερα από την ήττα στη Νέα Σμύρνη.

Τα εισιτήρια είναι ήδη στη διάθεση του κόσμου κι οι Αρκάδες με σχετική τους ανακοίνωση ενημερώνουν για τη διάθεσή τους.

Η ανακοίνωση:

»Τα εισιτήρια θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:30. 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας οι οποίοι έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30».

Best of internet